Spring naar content

Docent Aardrijkskunde – Alle provincies

Tijdelijk
Alle provincies
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Ben jij een gepassioneerde ontdekkingsreiziger met een liefde voor de wereld om ons heen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent Aardrijkskunde die leerlingen meeneemt op een spannende reis door de geografie van onze planeet!

Organisatie

Wij helpen scholen met het vinden van gedreven en ervaren onderwijsprofessionals. Bij GoudGrijs draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoefte te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort.

Functie

Wat ga je doen?

 • Het voorbereiden en geven van boeiende en interactieve lessen Aardrijkskunde aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.
 • Het stimuleren van een nieuwsgierige en onderzoekende houding bij leerlingen ten opzichte van geografische vraagstukken.
 • Het verkennen van thema’s zoals klimaatverandering, mondiale vraagstukken, culturele diversiteit en ruimtelijke ordening.
 • Het integreren van moderne technologieën en visuele hulpmiddelen om het leren te verrijken.
 • Het begeleiden en ondersteunen van individuele leerlingen bij het ontwikkelen van geografische vaardigheden, zoals kaartlezen en analytisch denken.
 • Het organiseren van en/of deelnemen aan excursies en veldwerk om leerlingen te laten kennismaken met de geografie in de praktijk.
 • Het evalueren en beoordelen van de prestaties van leerlingen door middel van toetsen, opdrachten en projecten.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde eerste- of tweede graad lerarenopleiding Aardrijkskunde.
 • Uitgebreide kennis van de geografie en actuele ontwikkelingen op dit gebied.
 • Passie voor het vak Aardrijkskunde en het vermogen om deze passie over te brengen op leerlingen.
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe geografische concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen.
 • Creativiteit in het gebruik van diverse didactische werkvormen.
 • Bekwaamheid in het gebruik van moderne technologieën en geografische informatiesystemen.
 • Organisatorische vaardigheden en het vermogen om lessen goed te plannen en te structureren.
 • Een positieve en stimulerende benadering van het lesgeven, waarbij je inspeelt op individuele leerbehoeften

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele uren, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen.
 • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in het onderwijs.
 • Een hecht en gezellig team dat jou met open armen ontvangt.
 • Een unieke kans om een positieve impact te maken op het leven van jongeren.
 • Persoonlijke begeleiding door onze eigen adviseurs met onderwijservaring met een groot onderwijshart.

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp even met één van onze onderwijsadviseurs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met GoudGrijs kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Veelgestelde vragen

Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met GoudGrijs samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurd er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met GoudGrijs en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.

Is deze vacature iets voor jou?