Spring naar content

Docent Bedrijfseconomie (eerste- en tweede graad) – Alle provincies

Tijdelijk
Alle provincies
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Ben jij de gepassioneerde, innovatieve en dynamische docent Bedrijfseconomie die wij zoeken? Als docent Bedrijfseconomie bij ons speel je een cruciale rol in het vormen van de toekomstige leiders en ondernemers van morgen.

Anders dan een reguliere docent economie, focus je je op de toepassing van economische concepten in de zakelijke wereld. Je leert de leerlingen over bedrijfsfinanciën, management, marketing, en hoe economische beslissingen de bedrijfsvoering beïnvloeden

Organisatie

Wij helpen scholen met het vinden van gedreven en ervaren onderwijsprofessionals. Bij GoudGrijs draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoefte te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort.

Functie

 • Je ontwikkelt gedetailleerde lesplannen die gericht zijn op het verdiepen van de kennis van leerlingen in bedrijfseconomische concepten zoals kostencalculatie, financieel management, bedrijfsfinanciering en investeringsanalyse.
 • Je levert interactieve en praktijkgerichte lessen die de nieuwsgierigheid van leerlingen stimuleren.
 • Je begeleidt leerlingen bij hun leerproces, stimuleert hen om vragen te stellen en kritisch na te denken.
 • Je evalueert de prestaties van de leerlingen op een eerlijke en constructieve manier, en geeft gerichte feedback om hun begrip en toepassing van bedrijfseconomische concepten te verbeteren.
 • Je bevordert een veilige en inclusieve leeromgeving waarin alle leerlingen hun ideeën en meningen kunnen delen en respecteren.
 • Als docent bedrijfseconomie op zowel 1e als 2e graads niveau, bereid je leerlingen niet alleen voor op examens, maar ook op hun toekomstige carrières. Je helpt hen inzien hoe bedrijfseconomie toegepast wordt in de echte wereld, en hoe het hun toekomstige banen en ondernemingen kan beïnvloeden.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO niveau in Bedrijfseconomie of een gerelateerd vakgebied afgerond.
 • Je beschikt over een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid.
 • Je hebt ervaring met lesgeven in Bedrijfseconomie, en ben je in staat om complexe concepten op een duidelijke en boeiende manier over te brengen.
 • Je bent gepassioneerd over bedrijfseconomie en onderwijs, en je kunt deze passie overbrengen op onze leerlingen.
 • Je bent communicatief sterk, en hebt het vermogen om een veilige en inclusieve leeromgeving te creëren.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele uren, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen.
 • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO onderwijs incl. Eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om op een zorgeloze manier te doen waar jij goed in bent en wij doen al het regelwerk!
 • Een fijne kans om een positieve impact te maken op het leven van jongeren.
 • Jij krijgt persoonlijke aandacht van onze eigen adviseurs met onderwijservaring die net als jij een groot onderwijshart dragen en daarnaast een groot onderwijsnetwerk hebben waar jij met ons gebruik van maakt!

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp even met één van onze onderwijsadviseurs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met GoudGrijs kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Veelgestelde vragen

Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met GoudGrijs samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurd er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met GoudGrijs en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.

Is deze vacature iets voor jou?