Spring naar content

Docent Engels – Alle provincies

Tijdelijk
Alle provincies
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Ben jij een gepassioneerde en bevlogen docent Engels met een talent om leerlingen te inspireren en hen de Engelse taal en cultuur bij te brengen? Wij zijn op zoek naar jou! Als docent Engels speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van de taalvaardigheid en het taalvertrouwen van leerlingen.

Organisatie

Wij helpen scholen met het vinden van gedreven en ervaren onderwijsprofessionals. Bij GoudGrijs draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoefte te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort.

Functie

 • Het voorbereiden en verzorgen van dynamische en interactieve Engelse lessen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.
 • Het stimuleren van luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheden in de Engelse taal.
 • Het creëren van een inspirerende en inclusieve leeromgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om actief deel te nemen en zelfvertrouwen op te bouwen in hun Engelse taalvaardigheid.
 • Het integreren van culturele aspecten en real-life situaties in de lessen om het begrip en de waardering voor de Engelse taal en cultuur te vergroten.
 • Het begeleiden en ondersteunen van individuele leerlingen bij het verbeteren van hun taalvaardigheid en het overwinnen van taalbarrières.
 • Het toetsen en beoordelen van de taalprestaties van leerlingen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde eerste- of tweede graad lerarenopleiding Engels.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Passie voor de Engelse taal en cultuur en het vermogen om deze passie over te brengen op leerlingen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe taalstructuren en -regels op een begrijpelijke en boeiende manier uit te leggen.
 • Bekwaamheid in het gebruik van verschillende methoden en technologieën om de taalvaardigheid van leerlingen te ontwikkelen.
 • Organisatorische vaardigheden en het vermogen om lessen effectief te plannen en te structureren.
 • Een positieve en stimulerende benadering van het lesgeven, waarbij je inspeelt op de individuele leerbehoeften van leerlingen.
 • Teamgeest en de bereidheid om samen te werken met collega’s en bij te dragen aan een positieve schoolcultuur.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele uren, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen.
 • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO onderwijs incl. Eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om op een zorgeloze manier te doen waar jij goed in bent en wij doen al het regelwerk!
 • Een fijne kans om een positieve impact te maken op het leven van jongeren.
 • Jij krijgt persoonlijke aandacht van onze eigen adviseurs met onderwijservaring die net als jij een groot onderwijshart dragen en daarnaast een groot onderwijsnetwerk hebben waar jij met ons gebruik van maakt!

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp even met één van onze onderwijsadviseurs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met GoudGrijs kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Veelgestelde vragen

Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met GoudGrijs samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurd er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met GoudGrijs en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.

Is deze vacature iets voor jou?