Spring naar content

Ik ben geen vergadertijger.
Laat me praten met leerlingen.

Meer tijd.
Meer aandacht.
Meer groei.

Sluit je aan bij ervaren onderwijsprofessionals die geloven dat alles wat aandacht krijgt groeit.

Binnen ons uitgebreide netwerk is er niemand die voor ons mooie vak kiest om uren te vergaderen en een uitgebreide administratie bij te houden. Als onderwijsprofessional bij GoudGrijs maak je het verschil voor jonge toekomstmakers door meer aandacht en effectieve tijd te besteden aan datgene waarvoor je uiteindelijk ooit bent opgeleid. Datgene wat leerlingen verder helpt. Kennisoverdracht.

Niet alleen op Maandag

Door onderwijsmensen, voor onderwijsmensen

We zijn niet de enige partij die ondersteuning biedt bij een onderwijscarrière die bij je past. We zijn wel het enige dedicated netwerk van ervaren onderwijsprofessionals dat zich exclusief richt op onderwijs.

De adviseurs die jou via ons netwerk aan een passende baan in het onderwijs helpen zijn zelf ervaren onderwijsprofessionals, met een gedeelde overtuiging hoe goed onderwijs eruit ziet, en wat daarvoor nodig is. We weten wat er speelt en wat er werkt. Met een fair en gezond business model komen we tegemoet aan wensen en eisen van mensen uit de praktijk en beleidsmakers van vandaag en morgen. Zonder absurde winsten.

Goed onderwijs toekomstbestendig maken. Daar zetten we ons iedere dag opnieuw voor in.

Zo maken we het verschil voor jou en je leerlingen

Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een plek in het onderwijs die bij je past, met de waardering die bij je past.

img_4_da

Vragen?

Met GoudGrijs word je onderdeel van een zorgvuldig opgebouwd zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren. 

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met GoudGrijs samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.