Spring naar content

Zet jouw kennis gericht in daar waar het hard nodig is

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een persoonlijke manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want GoudGrijs koppelt jouw kennis graag één op één aan leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als bijlesdocent help jij leerlingen 1-op-1 met de vakken die zij lastig vinden. Jullie spreken op een vast moment in de week af op onze vaste locatie. Samen gaan jullie op zoek naar de struikelblokken van de leerling en zorg je ervoor dat hij of zij de stof onder de knie krijgt. Binnen een moderne, informele sfeer help jij de leerlingen de juiste studievaardigheden te ontwikkelen.

Als examentrainer bereid je kleine groepen scholieren in een training van één, twee of drie dagen voor op de centrale examens. Je geeft theoriepresentaties, doet opgaven voor en helpt leerlingen bij het maken van opdrachten. Dankzij jou gaan leerlingen vol zelfvertrouwen hun eindexamen in!

 

 

Vragen?

Het is begrijpelijk dat je je zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als je dat natuurlijk wilt om je te ondersteunen bij het bijspijkeren van jouw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin je op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van je huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.