Spring naar content

Zet jouw kennis gericht in daar waar het hard nodig is

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een persoonlijke manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want GoudGrijs koppelt jouw kennis graag één op één aan leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als bijlesdocent help jij leerlingen 1-op-1 met de vakken die zij lastig vinden. Jullie spreken op een vast moment in de week af op onze vaste locatie. Samen gaan jullie op zoek naar de struikelblokken van de leerling en zorg je ervoor dat hij of zij de stof onder de knie krijgt. Binnen een moderne, informele sfeer help jij de leerlingen de juiste studievaardigheden te ontwikkelen.

Als examentrainer bereid je kleine groepen scholieren in een training van één, twee of drie dagen voor op de centrale examens. Je geeft theoriepresentaties, doet opgaven voor en helpt leerlingen bij het maken van opdrachten. Dankzij jou gaan leerlingen vol zelfvertrouwen hun eindexamen in!

 

 

Vragen?

Digitale ontwikkelingen zijn lastig voor mij

Het is begrijpelijk dat je je zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als je dat natuurlijk wilt om je te ondersteunen bij het bijspijkeren van jouw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin je op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van je huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.

Ik wil alleen voor de klas staan, kan dat?

Dat is absoluut mogelijk en wij begrijpen als onderwijsmensen je wens om je te concentreren op het lesgeven zonder de bijkomende administratieve taken en vergaderingen.

Scholen en onderwijsinstellingen zijn ook steeds meer bereid om flexibele functies te creëren die aansluiten bij de wensen en behoeften van docenten.

Jouw expertise en ervaring zijn zeer waardevol voor het onderwijs. Scholen kunnen je inzetten als expert op je vakgebied, zodat je jezelf kunt richten op het overbrengen van kennis en het begeleiden van leerlingen, zonder te worden belast met de organisatorische aspecten van het onderwijs.

Ik ben ZZP’er. Kan ik mij aanmelden bij jullie?

Zeker, GoudGrijs bemiddelt ook ZZP’ers. Ga je straks als ZZP’er via ons aan de slag op een school dan hebben wij een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie inschrijving KvK en een kopie van je beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig.

Welk salaris kan ik als onderwijsprofessional bij jullie gaan verdienen?

Iedereen die voor ons aan het werk is op een school wordt altijd beloond conform de CAO onderwijs. Je hebt daarbij ook recht op bijvoorbeeld een Eindejaarsuitkering en tussentijdse verhogingen en uitkeringen. Uiteraard gaan we graag met je in gesprek om de beloning voor het werk dat je gaat doen perfect af te stemmen op jouw wensen!