Spring naar content

Kinderen écht verder helpen, dat geeft voldoening

Jouw begeleiding is cruciaal voor de schoolcarrière van kinderen

img_da_50plus

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een gestroomlijnde manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want je ervaring inzetten binnen het onderwijs kan natuurlijk op legio manieren.

Als huiswerkbegeleider begeleid je na schooltijd een kleine groep middelbare scholieren bij het maken, leren én plannen van hun huiswerk. Je geeft ze extra inhoudelijke uitleg over hun vakken, controleert en overhoort het huiswerk. Binnen een moderne, informele sfeer help jij leerlingen de juiste studievaardigheden te ontwikkelen om succes te boeken in hun verdere schoolcarrière.

 

 

Vragen?

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als u dat natuurlijk wilt om u te ondersteunen bij het bijspijkeren van uw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin u op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van uw huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.