Spring naar content

Kinderen écht verder helpen, dat geeft voldoening

Jouw begeleiding is cruciaal voor de schoolcarrière van kinderen

img_da_50plus

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een gestroomlijnde manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want je ervaring inzetten binnen het onderwijs kan natuurlijk op legio manieren.

Als huiswerkbegeleider begeleid je na schooltijd een kleine groep middelbare scholieren bij het maken, leren én plannen van hun huiswerk. Je geeft ze extra inhoudelijke uitleg over hun vakken, controleert en overhoort het huiswerk. Binnen een moderne, informele sfeer help jij leerlingen de juiste studievaardigheden te ontwikkelen om succes te boeken in hun verdere schoolcarrière.

 

 

Vragen?

Digitale ontwikkelingen zijn lastig voor mij

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als u dat natuurlijk wilt om u te ondersteunen bij het bijspijkeren van uw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin u op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van uw huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.

Ik wil alleen voor de klas staan, kan dat?

Dat is absoluut mogelijk en wij begrijpen als onderwijsmensen uw wens om u te concentreren op het lesgeven zonder de bijkomende administratieve taken en vergaderingen.

Scholen en onderwijsinstellingen zijn ook steeds meer bereid om flexibele functies te creëren die aansluiten bij de wensen en behoeften van docenten.

Uw expertise en ervaring zijn zeer waardevol voor het onderwijs. Scholen kunnen u inzetten als expert op uw vakgebied, zodat u zich kunt richten op het overbrengen van uw kennis en het begeleiden van leerlingen, zonder te worden belast met de organisatorische aspecten van het onderwijs.

Ik ben ZZP’er. Kan ik mij aanmelden bij jullie?

Zeker, GoudGrijs bemiddelt ook ZZP’ers. Ga je straks als ZZP’er via ons aan de slag op een school dan hebben wij een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie inschrijving KvK en een kopie van je beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig.

Welk salaris kan ik als ervaren onderwijsprofessional bij jullie gaan verdienen?

Iedereen die voor GoudGrijs aan het werk is bij een onderwijsinstelling wordt altijd beloond conform de CAO onderwijs. Je hebt daarbij ook recht op bijvoorbeeld een Eindejaarsuitkering en tussentijdse verhogingen en uitkeringen. Uiteraard gaan we graag met je in gesprek om de beloning voor het werk dat je gaat doen perfect af te stemmen op jouw wensen en natuurlijk jouw ervaring!