Spring naar content

Samen zorgen we voor een eerlijke en veilige leeromgeving voor alle leerlingen. 

Ben jij ook klaar om onderdeel te worden van een breed netwerk van toegewijde surveillanten met bakken kennis en ervaring?

Bij GoudGrijs werken enthousiaste, betrokken en verantwoordelijke surveillanten die toezicht houden tijdens de examens of tentamens die worden afgenomen binnen het onderwijs in Nederland.

We werken graag met veel plezier in een onderwijsomgeving en als surveillant leveren we echt maatwerk in toetsweken en examenperiodes. Heb jij ook een passie voor onderwijs en wil je graag bijdragen aan een veilige en gestructureerde leeromgeving? Dan is dit je kans, sluit je bij ons aan!

Niet alleen op Maandag

Door onderwijsmensen, voor onderwijsmensen

We zijn niet de enige partij die ondersteuning biedt bij een onderwijscarrière die bij je past. We zijn wel het enige dedicated netwerk van ervaren onderwijsprofessionals dat zich exclusief richt op onderwijs.

De adviseurs die jou via ons netwerk aan een passende baan in het onderwijs helpen zijn zelf ervaren onderwijsprofessionals, met een gedeelde overtuiging hoe goed onderwijs eruit ziet, en wat daarvoor nodig is. We weten wat er speelt en wat er werkt. Met een fair en gezond business model komen we tegemoet aan wensen en eisen van mensen uit de praktijk en beleidsmakers van vandaag en morgen. Zonder absurde winsten.

Goed onderwijs toekomstbestendig maken. Daar zetten we ons iedere dag opnieuw voor in.

Zo maken we het verschil voor jou en je leerlingen

Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met GoudGrijs word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een plek in het onderwijs die bij je past, met de waardering die bij je past.

img_4_da