Spring naar content

Zoveel uitdagingen. Zoveel afleiding. Laat me gewoon mijn werk doen.

Meer rust. Meer focus.
Meer onderwijs.

Veel onderwijsinstellingen zijn nu vaak onevenredig veel tijd kwijt met het rondbreien van roosters en het (last-minute) werven van docenten.

Tijd die ten koste gaat van andere taken en verantwoordelijkheden, maar nog belangrijker: de leerlingen. Het mag niet zo zijn dat leerlingen kwalitatief onderwijs mislopen omdat er geen mensen beschikbaar zijn, dat is onze visie. Om de nieuwe generatie onderwijsprofessionals binnen te halen en te houden is een andere aanpak nodig. We ondersteunen onderwijsinstellingen met dienstverlening op maat, voor de zaken waar het om gaat.

Niet alleen op Maandag

Door onderwijsmensen, voor onderwijsmensen

We zijn niet de enige partij die ondersteuning biedt bij de uitdagingen in het onderwijs. We zijn wel het enige dedicated netwerk van ervaren onderwijsprofessionals dat zich exclusief richt op onderwijs.

Alle adviseurs bij Docent Abonnement zijn zelf ervaren onderwijsprofessionals, met een gedeelde overtuiging hoe goed onderwijs eruit ziet, en wat daarvoor nodig is. We weten wat er speelt en wat er werkt. Met een fair en gezond business model komen we tegemoet aan wensen en eisen van mensen uit de praktijk en beleidsmakers van vandaag en morgen. Zonder absurde winsten.

Goed onderwijs toekomstbestendig maken. Daar zetten we ons iedere dag opnieuw voor in.

Datgene doen
waar het om gaat

Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Binnen ons uitgebreide netwerk van professionals met een groot onderwijshart zitten de mensen die je verder helpen. Vandaag, morgen en richting de toekomst. Word onderdeel van een breed netwerk van mensen die kwalitatief onderwijs snel in kaart brengen. We weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en doen wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar de oplossingen die je zoekt.

img_da_intro