Spring naar content

Maak ruimte voor de ervaren generatie.

Betrokken. Professioneel. Verantwoordelijk.

img_da_50plus

Na een lang werkzaam leven in het onderwijs mag het voor veel mensen wel een tandje minder. Meer tijd voor andere zaken en andere personen. Maar lang niet iedereen wil helemaal stoppen met iets waar ze juist energie van krijgen. Andersom laten wij tientallen jaren ervaring niet graag verloren gaan.

Bij GoudGrijs zijn we allemaal afkomstig uit het onderwijs. Als collectief beschouwen we kwalitatief onderwijs als een maatschappelijke opdracht. Daarbij maken we graag gebruik van de kennis en ervaring van wat we de GoudGrijze generatie noemen. Bevoegde, ervaren onderwijsprofessionals die zichzelf niet te oud voor school vinden. En om die reden als invalkracht, surveillant of bijlesdocent nog graag af en toe een schoollokaal van binnen bekijken om het verschil te blijven maken voor de jongste generatie.

Om beter gemotiveerde en ervaren mensen te vinden, zal nog niet meevallen. Met hun inzetbaarheid via GoudGrijs is deze groep ook na hun pensionering een waardevolle toevoeging voor onderwijsinstellingen. En blijven ze verbonden met hun vertrouwde en geliefde onderwijswereld, op een manier die bij ze past.

GoudGrijs in het onderwijs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.